Skip to main content

MOD ATT SAMVERKA – se filmen från seminariet

Sedan 2021 är Digital Demo Stockholm (DDS) en del av Digital Futures. DDS startade 2016 som ett innovationssamarbete för att förbättra och underlätta för invånarna i Stockholmsregionen. Initiativet representeras av Region Stockholm, Stockholms stad, näringsliv och akademi.

Seminariet MOD ATT SAMVERKA den 11 juni bjöd på inspiration och lärdomar från samarbetet inom DDS. Hur man löser samhällsutmaningar i kommun eller region och hur man får igång samarbete med olika aktörer var några av de frågor som diskuterades.

Se filmen om Digital Demo Stockholm: DDS engelsk undertext och DDS svensk undertext

Här kan du se den inspelade videon från seminariet MOD ATT SAMVERKA (Zoom webinar)

Note that this seminar is in Swedish.

Newsletter

Subscribe to our newsletter!