Skip to main content

Seminarium – MOD ATT SAMVERKA – så tar vi oss an utmaningar med samverkan för att utveckla offentlig sektor

Hur kan akademi, näringsliv och offentlig verksamhet i vår tid arbeta tillsammans för att dra nytta av digitaliseringen och stimulera hållbar samhällsutveckling? Hur kan vi gemensamt ta fram skalbara digitala lösningar som förbättrar och underlättar för invånarna? Det här är frågor som många kommuner och regioner tampas med.

Inom ramen för Digital Futures och innovationssamarbetet Digital Demo Stockholm inbjuds du till seminarium där vi delar med oss av våra erfarenheter den 11 juni, 13.00-14.30, via Zoom.

Seminariet MOD ATT SAMVERKA bjuder på lärdomar från Region Stockholm, Stockholms stad, näringsliv och akademi. Hur löser man samhällsutmaningar i kommun eller region? Vilka frågeställningar och insikter är viktiga att ta hänsyn till? Hur får man igång ett samarbete med olika aktörer? Låt dig inspireras och få möjlighet att utbyta erfarenheter!

Länk till PROGRAM och ANMÄLAN

Note that this seminar is in Swedish.

Newsletter

Subscribe to our newsletter!